top of page
  • Writer's pictureКултурне новине

Конкурс за колективну изложбу – Путопис „Кроз Србију”

Green Door расписује конкурс за колективну изложбу – Путопис „Кроз Србију”

Каква је наша Србија? Како изгледа и како доживљавате свој омиљени део Србије? Да ли је то град за који вас везује толико дивних успомена или је можда Србија која мирише на шуму и покошену ливаду. За некога је Србија незабораван поглед са врха планине, док је за друге памћење везано за наше претке на које смо поносни. Она која нас увек дозива да јој се вратимо издалека. Међутим, Србија је и даље за многе неоткривен драгуљ чију лепоту и богатство треба открити и доживети.


Путовање оплемењује душу и ствара незаборавно искусто које носимо цео живот. Придружите нам се да заједно пођемо на једно уметничко путовање кроз Србију!


На овом путовању су дозвољене су све ликовне и примењене технике (цртеж, графика, фотографија, дигитална графика, сликарство, асамлаж, колаж, мозаик и скулптура)


Отварање изложбе: 10. мај 2023. у 19 часова.


Изложба ће бити отворена до 27. маја 2023. у периоду од 13 до 20х.

Green Door - Краља Петра 61, Београд


Сваки кандидат може изложити само један рад. Формат са рамом или без рама је ограничен на максималних 40x40цм. Сви радови који буду већих димензије неће ући у избор.


Радове доставити у Green Door најкасније до 22. априла 2023. године до 19 часова.

Уз сваки рад треба доставити своје податке:

Име и презиме, назив рада, димензије, техника,цена, е-маил адреса, контакт телефон, ФБ И ИГ адреса (опционо) као доказ о уплати котизације или лично дати приликом достављања рада.



Извор и фото: Green Door Инстаграм

bottom of page